ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνοδευμένες τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας μας.
Ξεκίνησαν από την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο και από τις μεσημεριανές ώρες και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Παράλληλα, πολλές περιοχές της χώρας θα βρεθούν αντιμέτωπες με λασποβροχές, εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης.
Τα φαινόμενα αρχικά θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια θα επεκταθούν στα κεντρικά, στα βόρεια, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σταδιακά τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ασθενήσουν κυρίως στο Ιόνιο και τις βόρειες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων και βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη.






















































