ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, Παύλος Φύσσας, Φυλακές Κορυδαλλού, Χρυσή Αυγή,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΑΔΕΔΥ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Κίνηση Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), όπως και άλλες αντιφασιστικές οργανώσεις, πραγματοποιούν από τις 8 το πρωί αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Η ΚΕΕΡΦΑ,σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε κατάλογο 20 καταδικαστικών αποφάσεων για ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Παράλληλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής,ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος θα μιλήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανέφερε: «η μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα 08/09 στις 8 πμ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού μπορεί να θυμίσει σε όλους ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση και ταυτόχρονα να τσακίσει και τη ρατσιστική τους προπαγάνδα ενάντια στους μετανάστες και τους κατατρεγμένους και θαλασσοπνιγμένους πρόσφυγες που προσπαθώντας να ξεφύγουν από το θάνατο φτάνουν στην Ελλάδα».






















































