ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. θα είναι ανοικτά (Ν.4314/2014 ΦΕΚ 265Α άρθρο 108) την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 τα εμπορικά καταστήματα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).
Έως τις έξι το απόγευμα θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς και τη δεύτερη ημέρα, στις 26 Δεκεμβρίου, θα είναι κλειστά.
Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή 28 του μηνός θα ανοίξουν την ίδια ώρα και θα κλείσουν στις 18:00.
Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν 09.00 – 21.00, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 09:00 μέχρι τις 18:00.
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.
Από τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, επανέρχεται το κανονικό ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων.






















































