Διαβάστε σχετικά για Ελιές, Μαγειρική, Μπρουσκέτες, Ντομάτες, Ορεκτικά, Σαλάτες, Συνταγή, Τυρί Φέτα, Ψωμί,
Τι είναι οι μπρουσκέτες; Είναι φρυγανισμένες φέτες ψωμιού με διάφορα ντιπ και σαλάτες!
1/2 μπαγκέτα κομμένη διαγώνια σε λεπτές φέτες
1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
150 γρ. ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
50 γρ. ελιές ψιλοκομμένες και χωρίς κουκούτσια
50 γρ. τρίμματα φέτας
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στην τοστιέρα ή το γκριλ και από τις δύο πλευρές, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν. Τις βγάζουμε, όταν ροδίσουν, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
Παίρνουμε κουταλιές από το μπολ και τις βάζουμε πάνω στις ξεροψημένες φέτες.
Έτοιμες οι μπρουσκέτες!