Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπιτική κέτσαπ

Σπιτική κέτσαπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φτιάξτε υπέροχη σάλτσα κέτσαπ σε λίγα λεπτά. Η οικογένεια θα ξετρελαθεί και ιδιαίτερα τα παιδιά. Συνοδεύει ιδανικά μπιφτέκια, πατάτες και μακαρονάδες!

Υλικά

600 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
3/4 φλ. μαύρη ζάχαρη
1/2 φλ. ξύδι
λιγο μοσχοκάρυδο τριμ.
1 ξυλάκι κανέλας
2 φύλλα δάφνης
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει, για 3 με 4 λεπτά.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένο το τηγάνι για 30 λεπτά.

Βγάζουμε τα φύλλα δάφνης και πολτοποιούμε την κέτσαπ στο μίξερ μέχρι να γίνει απαλή.

Την περνάμε από λεπτό σουρωτήρι και την ξαναβράζουμε για άλλα 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πυκνώσει.

Την αφήνουμε να σταθεί για να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Τη διατηρούμε στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νεοφιλελεύθερη απληστία: 2,80 ευρώ το κιλό η ντομάτα

Στην Ινδία πιο ακριβή η ντομάτα από τη βενζίνη – Πώς φταίει ο καιρός

Γιώργος Παπανδρέου: Κριτής μαγειρικής σε ισραηλινή ταξιδιωτική εκπομπή

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr