Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Χειροποίητα λαζάνια τσουκνίδα με πρόβειο κεφαλοτύρι

Χειροποίητα λαζάνια τσουκνίδα με πρόβειο κεφαλοτύρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζυμαρικά, Συνταγή,

Και ποιος δεν έχει φάει λαζάνια… Λαζάνια τσουκνίδα όμως;

Αυτά τα υπέροχα ζυμαρικά ήρθαν στο πιάτο μου από τη Βέροια, από ένα παραδοσιακό εργαστήριο ζυμαρικών το “Έμνοστον“.

Και είναι τόσο εύγευστα που τρώγονται και σκέτα.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε και εσείς από το e-shop: Emnoston

Υλικά:

1 πακέτο λαζάνια Έμνοστον
1 κουτ. της σούπας αιγοπρόβειο λιωμένο βούτυρο ή κλαριφιέ
Αλάτι
Τριμμένο πρόβειο κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)

Διαβάστε επίσης: Έμνοστον: Μια νέα μαμά φτιάχνει τα πιο αγνά ζυμαρικά για τα παιδιά μας

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό ως τη μέση.

Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα λαζάνια τσουκνίδα.

Χρονομετρήστε 7 λεπτά και τα ζυμαρικά είναι έτοιμα.

Τα στραγγίζουμε και στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να “κάψει”.

Ρίχνουμε μέσα τα λαζάνια και τα ανακατεύουμε ώστε να “πάρουν” το βούτυρο παντού.

Είναι έτοιμα!!! Τα σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο πρόβειο κεφαλοτύρι!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Χυλωμένη ρεβιθάδα με λεμόνι και ρίγανη

Λατρεμένα μακαρόνια με κιμά… η μπολονέζ της καρδιάς μας

Απίστευτο: Σούπερ μάρκετ στην Ελβετία πουλάει μπέργκερ και ζυμαρικά φτιαγμένα από έντομα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr