Μια παραδοσιακή συνταγή από την Σέριφο!
Υλικά
1 ματσάκι μάραθο
1 κρεμμύδι
300 γρ. αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
νερό όσο πάρει ο χυλός
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ψιλοκόβουμε το μάραθο και το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια, βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και τα ψιλοκομμένα υλικά και προσθέτουμε νερό ως που να γίνει ένας παχύς χυλός.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το τηγάνι να κάψει με μπόλικο λάδι.
Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας χυλό και τον ρίχνουμε στο λάδι και τηγανίζουμε.