Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέστο με κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρι

Πέστο με κατσικίσιο τυρί και κουκουνάρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερης γεύσης πέστο που θα σας ξετρελάνει!

Υλικά

2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. κουκουνάρι, ελαφρά ψημένο
120 γρ. ρόκα (μόνο τα φύλλα)
Μαύρο πιπέρι
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
50 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο
1/3 φλ. τσαγιού ελαιολάδου
1 κουτ. του γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, σε ένα μπλέντερ και τα πολτοποιούμε.

Σιγά-σιγά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ενώ το μπλέντερ βρίσκεται σε λειτουργία.

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, μόλις έχουμε βάλει όλο το λάδι.

Τοποθετούμε τη σάλτσα πέστο σε ένα αεροστεγές δοχείο και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Παπανδρέου: Κριτής μαγειρικής σε ισραηλινή ταξιδιωτική εκπομπή

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Χυλωμένη ρεβιθάδα με λεμόνι και ρίγανη

Λατρεμένα μακαρόνια με κιμά… η μπολονέζ της καρδιάς μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr