Μία εύκολη και γρήγορη πίτσα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στους καλεσμένους σας!
Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Αναμονή: 0 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά
Υλικά
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
5 κουτ. της σούπας τοματοπολτό
1 πρέζα ζάχαρη
1 μεγάλη (25 cm) βάση πίτσας
2 λουκάνικα, κομμένα σε λεπτές φέτες
50 γρ. τριμμένο τυρί (ό,τι σας αρέσει)
λίγο βασιλικό, προαιρετικό
Εκτέλεση
Προθερμένουμε το φούρνο στους 220 C.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε τον τοματοπολτό τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάλτε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ταψί και απλώνουμε τη σάλτσα. Μετά βάζουμε τα κρεμμύδια, τα λουκάνικα και τέλος το τυρί.
Την ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή.
Μόλις την βγάλουμε από το φούρνο την πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με βασιλικό.