Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Idan Raichel στο Gazarte σε μια γιορτή “Μεσογειακής Ψυχής”

Ο Idan Raichel στο Gazarte σε μια γιορτή “Μεσογειακής Ψυχής”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο παγκοσμίως γνωστός Ισραηλινός μουσικός Idan Raichel θα βρεθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά για να δώσει μια μοναδική συναυλία με τους Γιάννη Κότσιρα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Gazarte, σε “Μια Γιορτή της Μεσογειακής Ψυχής.”

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το Idan Raichel Project, μια ξεχωριστή μείξη ηλεκτρονικής, αραβικής και αιθιοπικής μουσικής με παραδοσιακά εβραϊκά κείμενα το οποίο ενώνει διαφορετικές γλώσσες κουλτούρες και μουσικές παραδόσεις.

Παραγωγός, συνθέτης και κιμπορντίστας, ο Idan Raichel έχει γίνει ένα παγκόσμιο σύμβολο που άλλαξε το πρόσωπο της ισραηλινής ποπ μουσικής.

Το τελευταίο του άλμπουμ, Quarter To Six, κέρδισε διεθνή αναγνώριση για το βάθος και τη πολυσυλλεκτικότητά του.

Ο Idan Raichel έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 95 διάσημους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αμερικανίδας ντίβας της neo-soul India Arie, της Alicia Keys της Mayra Andrade από το Πράσινο Ακρωτήριο, της Marta Gomez από την Κολομβία, της Ana Moura από την Πορτογαλία, του Γερμανού κόντρα-τενόρου Andreas Scholl, του Vieux Farka Touré από το Μάλι και πολλούς άλλους.

Η παράσταση του Idan Raichel στην Ελλάδα γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια των πλήρων διπλωματικών σχέσεων Ισραήλ – Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεωπολιτική Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας, Γαλλίας, Κύπρου, Λιβάνου – Ανατ. Μεσόγειος και Μέση Ανατολή – Τι είπαν Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης

Το Τάγμα AHEPA παροτρύνει τον Υπ. Εξωτερικών Ρούμπιο να αντιταχθεί στην πώληση F-35 στην Τουρκία

DW: Kύμα διαδηλώσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν στρατιωτικούς στόχους στη Λαττάκεια της Συρίας

Ο Αλέξης Τσίπρας από το Χάρβαρντ διαμήνυσε στην Τουρκία: «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και θα έχει συνέπειες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr