ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τρόικα δεν ήρθε στην Αθήνα ούτε για προγραμματισμένη εδώ και καιρό ομιλία των επικεφαλής της , στο συνέδριο του Ελληνο Αμερικανικού Επιμελητηρίου.
Οι Κλάους Μαζούχ και Ρίσι Γκογιάλ είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν στα πάνελ της 25ης ετήσιας εκδήλωσης «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας»,του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αλλά τελικώς δεν ήλθαν, προφανώς μετά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις συνομιλίες τους με την ελληνική κυβέρνηση.
Αν και μέχρι πριν από λίγες ημέρες οι δύο άνδρες εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, την Παρασκευή και επισήμως ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ότι δεν θα ήταν εφικτό να έρθουν στην Αθήνα.






















































