ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Επιτροπή,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τακτική της έκθεση με τις ευρωπαϊκές οικονομικές προβλέψεις θα δημοσιοποιήσει εντός ολίγων ωρών η Κομισιόν, που αναμένεται να προχωρήσει σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για την πορεία την ελληνικής οικονομίας τα έτη 2013, 2014 και 2015.
Στην αμέσως προηγούμενη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας, που είχε δημοσιοποιηθεί τον περασμένο Νοέμβριο, τα νούμερα ειδικά για την Ελλάδα απεδείχθησαν στην πράξη λιγότερο “αισιόδοξα” σε σχέση με την πραγματική, τελική τους εικόνα. Ενδεικτικό είναι πως η Κομισιόν προέβλεπε για την ελληνική οικονομία, στην τελευταία της έκθεση για το 2013, υποχώρηση της ύφεσης στο 4% το 2013 (από 6,4% που “έβλεπε” το 2012) και ανάκαμψη το 2014 με ρυθμό 0,6%, ο οποίος θα αυξηθεί το 2015 στο 2,9%.
Στην πράξη όμως η ύφεση το 2013 διαμορφώθηκε στο 3,7% , συνεπώς τώρα αναμένεται να αναπροσαρμόσει ανάλογα τις προβλέψεις της η Κομισιόν.






















































