ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας δήλωσε ότι καταβλήθηκαν στη Citibank στο Λονδίνο τα 117 εκατ. δολάρια που αφορούσαν στην αποπληρωμή τόκων για δύο ευρωπαϊκά ομόλογα.
Το υπουργείο θα σχολιάσει αργότερα εάν η πληρωμή έχει πιστωθεί.
Η συγκεκριμένη τράπεζα είναι ο αντιπρόσωπος πληρωμών ευρωομολόγων της Ρωσίας.
Την Τετάρτη έληγε η προθεσμία για τη Μόσχα, προκειμένου να πληρώσει τα πάνω από 100 εκατ. δολάρια σε τόκους για τα κρατικά της δάνεια.
Ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Άντον Σιλουάνοφ, είχε δηλώσει το Σαββατοκύριακο ότι θα ήταν «απόλυτα δίκαιο» για τη Ρωσία να πραγματοποιήσει τις πληρωμές για το δημόσιο χρέος της σε ρούβλια έως ότου αρθούν οι κυρώσεις που, όπως είπε, έχουν παγώσει σχεδόν το ήμισυ των συναλλαγματικών αποθεμάτων των 643 δισ. δολαρίων της χώρας.
Ο οίκος Fitch Ratings προειδοποίησε από την πλευρά του ότι ο διακανονισμός σε οποιοδήποτε νόμισμα εκτός από το δολάριο εντός της περιόδου χάριτος θα θεωρηθεί ως χρεοκοπία.
Η S&P Global Ratings έκανε παρόμοια δήλωση νωρίτερα αυτόν τον μήνα.






















































