ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, λόγω της ενεργειακής κρίσης, αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο δημοσιογράφος είπε:
«…ήδη είναι κοινό μυστικό ότι ο κρατικός προϋπολογισμός είναι στον αέρα και οι υπολογισμοί που κάνουν οι αρμόδιοι, το οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο, είναι υπολογισμοί σοκ και τα μετριοπαθή, ακόμη και τα μετριοπαθή σενάρια τους, είναι σενάρια καταστροφής.
»Η εικόνα, εύστοχα επισημαίνουν σήμερα “Τα ΝΕΑ” του σαββατοκύριακου, η εικόνα παραπέμπει σε περιόδους λοκντάουν, όπου η ζημιά κυμαινόταν από ένα έως δύο δισ. ευρώ ,για κάθε δέκα ευρώ, το είχε γράψει προχθές η “Kontra” το θυμάστε, για κάθε δέκα ευρώ που αυξάνεται η τιμή του φυσικού αερίου, η οικονομία επιβαρύνεται με εξακόσια εκατομμύρια ευρώ κι αν το ΑΕΠ διαμορφωθεί στο 3,5%, τότε χάνονται, επισημαίνουν σήμερα “Τα ΝΕΑ” στο πρωτοσέλιδό τους, δύο δισεκατομμύρια».






















































