ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράταση ενός μηνός για την ένταξη στη ρύθμιση των 36- 72 δόσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο υπουργός αναφερόμενος στη ρύθμιση των 36- 72 δόσεων είπε ότι «θα δώσουμε έναν μήνα παράταση για τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τον Μάρτιο 2020 μέχρι τον Ιούλιο 2021».
Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στη ρύθμιση λήγει στις 26 Ιανουαρίου.
Περίπου 820.000 οφειλέτες της εφορίας, που έχουν χαρακτηριστεί πληγέντες (με βάση τους ΚΑΔ) από την πανδημία, θα πρέπει να ρυθμίσουν χρέη ύψους 2,26 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έως τώρα λιγότεροι από 50.000 οφειλέτες έχουν υποβάλει αίτηση.
Η υποβολή της αίτησης θα πρέπει να συνοδευτεί με καταβολή της πρώτης δόσης μέσα σε τρεις ημέρες από την αίτηση για ρύθμιση.
Οι επόμενες δόσεις της ρύθμισης καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών.
Οι οφειλέτες μπορούν να επιλέξουν αποπληρωμή σε έως 36 μηνιαίες δόσεις χωρίς τόκο, ή σε 72 δόσεις με επιτόκιο 2,5%.
Το ελάχιστο ποσό της μηνιαίας δόσης δεν μπορεί να είναι κατώτερο από τα 30 ευρώ για ρυθμίσεις οφειλών συνολικού ύψους- συμπεριλαμβανομένων τόκων και προσαυξήσεων- έως 1.000 ευρώ, ή κατώτερο από τα 50 ευρώ για ρυθμίσεις οφειλών συνολικού ύψους- συμπεριλαμβανομένων τόκων και προσαυξήσεων- άνω των 1.000 ευρώ.
Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής δόσης, επιβάλλεται μηνιαία προσαύξηση 5%.






















































