ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κοροναϊός Covid-19 «γονατίζει» το Ιράν, με την Τεχεράνη να ζητεί οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ’60, καθώς πασχίζει να θέσει υπό έλεγχο την εξάπλωση της νόσου.
Σύμφωνα με τον Αμπντολνάσερ Χεμάτι, επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας του Ιράν, η χώρα ζήτησε οικονομική βοήθεια περίπου 5 δισ. δολαρίων από το ΔΝΤ, το οποίο έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα έχει σε διαθεσιμότητα έως και 50 δισ. δολάρια για τη βοήθεια εκείνων των χωρών που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πανδημία.
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Μοχάμαντ Τζαβάντ Ζαρίφ, κάλεσε το ΔΝΤ να επιτρέψει στην ισλαμική δημοκρατία άμεση πρόσβαση στη γραμμή διευκόλυνσης.
Μετά την Κίνα και την Ιταλία, το Ιράν είναι τρίτο παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων και θανάτων -πάνω από 400.
Η Τεχεράνη είναι ακόμη σε αναμονή της επίσημης απάντησης του ΔΝΤ, δήλωσε ο κ. Χεμάτι σε δημοσιογράφους, ενώ το Ταμείο επιβεβαίωσε ότι έλαβε αιτήματα βοήθειας από χώρες, μεταξύ των οποίων και το Ιράν.






















































