ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού θα επηρεάσει την παγκόσμια ανάπτυξη, παραδέχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, είχε προλειάνει το έδαφος για υποβάθμιση των προβλέψεων.
Στο πλαίσιο των εργασιών του G20 στη διάρκεια του Σαββατοκύριακο, η επικεφαλής του ΔΝΤ είχε τονίσει ότι η επιδημία του COVID-19 αναμένεται να επιβραδύνει την ανάπτυξη της Κίνας στο 5,6%, ρυθμούς 0,4% βραδύτερους σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις του Ιανουαρίου, αφαιρώντας και από την παγκόσμια ανάπτυξη 0,1%.
«Είναι πιθανό να υποβαθμίσουμε τις αναπτυξιακές μας προβλέψεις για τον κόσμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, στην τακτική συνέντευξη Τύπου.
«Είναι σαφές ότι ο κοροναϊός θα έχει αντίκτυπο στην ανάπτυξη. Πολλά εξαρτώνται από την ταχύτητα ανάκαμψης της Κίνας και άλλων χωρών, τις επιπτώσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες, αλλά και στο μέγεθος που ενδέχεται να επηρεασθούν άλλες χώρες», διευκρίνισε ο κ. Ράις.






















































