ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον Άρειο Πάγο πετά το “μπαλάκι” το υπουργείο Οικονομικών μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση – σοκ του Συμβουλίου του Κράτους, η οποία επιτρέπει στα ελεγκτικά όργανα της Εφορίας τα κάνουν εφόδους σε σπίτια και επαγγελματικές έδρες φορολογουμένων, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού.
Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι η τελική απόφαση για το θέμα θα ληφθεί από την ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου, στην οποία έχει προσφύγει «λόγω της σπουδαιότητας του ζητήματος».
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ελήφθη με οριακή πλειοψηφία ψήφων (14-10), άναψε το πράσινο φως για τέτοιου είδους ελέγχους αλλά και για επιδρομές είσπραξης των οφειλών είτε σε χρήματα είτε σε είδος, με την κατάσχεση κινητών αντικειμένων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».






















































