ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθανάσιος Σαββάκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Σκόπια, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ),

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μέσα από το Thessaloniki Summit 2018 προσπαθούμε να αναδείξουμε τον ρόλο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδας στην ανάπτυξη, τη διαβαλκανική συνεργασία καθώς και τον ρόλο της περιοχής στη νοτιοανατολική Ευρώπη, στον τομέα της ενέργειας και της γεωπολιτικής» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης.
«Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρωθυπουργοί της Ελλάδας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας καθώς και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
»Πάνω από 70 ομιλητές, πολιτικές προσωπικότητες και think tanks θα τοποθετηθούν για τον ρόλο της Βορείου Ελλάδας στη νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, με πρώτους σε επισκεψιμότητα τους Ισραηλινούς.
Ερωτώμενος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Σαββάκης ανέφερε:
«Oποιοδήποτε πρόσχωμα είτε πολιτικό είτε οικονομικό δημιουργεί πρόβλημα στις επιχειρήσεις και τις οικονομικές σχέσεις.
»Από τη στιγμή που κάτι τόσο προβληματικό βγαίνει από τη μέση θεωρώ ότι θα βελτιωθεί η οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών».






















































