Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάλλος ΥΠ.ΟΙΚ.: Θα βρεθεί ο κατάλληλος συμβιβασμός για το ελληνικό χρέος

Γάλλος ΥΠ.ΟΙΚ.: Θα βρεθεί ο κατάλληλος συμβιβασμός για το ελληνικό χρέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος με το ΔΝΤ έχουν επικεντρωθεί οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και τη βεβαιότητα του για την επίτευξη του κατάλληλου συμβιβασμού μεταξύ όλων των κρατών-μελών της ευρωζώνης για μια «καλή διευθέτηση του ελληνικού χρέους», εξέφρασε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ, προσθέτοντας ότι η λύση αυτή θα πρέπει να είναι «σαφής, αξιόπιστη και κατανοητή για τις αγορές».

Όπως υποστήριξε, φτάνουμε στο τέλος του ελληνικού προγράμματος, πρέπει να ληφθούν αποφάσεις σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους συνεχίζονται.

«Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα θα είναι επιτυχής. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα έχει πλήρη πρόσβαση στις αγορές.

Όλοι οι θεσμοί είναι πλήρως δεσμευμένοι σε αυτόν το στόχο, καθώς και οι ελληνικές Αρχές» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Ο Λεμέρ τόνισε ότι η Ελλάδα έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις και πρόσθεσε ότι οι εταίροι υπολογίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει τα τελευταία βήματα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εμ. Μακρόν: «Η Ουκρανία είναι έτοιμη για μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός»

Τραμπ κατά Πούτιν: Εξοργισμένος με τα πλήγματα σε αμάχους στην Ουκρανία

Τραμπ και Ζελένσκι συζήτησαν για ειρήνη στο περιθώριο της κηδείας του Πάπα

Ο πρόεδρος Μπαρζανί των Κούρδων του Ιράκ συναντήθηκε με τον στρατηγό Άμπντι των Κούρδων της Συρίας

Το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, λόγω Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr