Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Bloomberg: Μειώνεται το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα

Bloomberg: Μειώνεται το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μειώνεται το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα, ενόψει της επικείμενης εξόδου στις αγορές νωρίς τον Φεβρουάριο, γραφει το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg.

Ο ΟΔΔΗΧ ανακοίνωσε ότι σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων του Δημοσίου το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,13%.

Σε δημοπρασία που είχε γίνει στις 3 Ιανουαρίου το επιτόκιο ήταν 1,65%.

Η Ελλάδα επιδιώκει να επανέλθει πλήρως στις αγορές ομολόγων φέτος, καθώς τον Αύγουστο λήγει το πρόγραμμα στήριξης.

Η κυβέρνηση αναμένεται να δοκιμάσει τις διαθέσεις των αγορών με την έκδοση επταετούς ομολόγου, ίσως εντός της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Bloomberg: Εκτός ΝΑΤΟ το Κίεβο και υπό τον έλεγχο της Ρωσίας τα κατεχόμενα το σχέδιο που οι ΗΠΑ παρουσίασαν στους Ευρωπαίους

Ed Macha: «Η Ελλάδα, με τα πλούσια κοιτάσματα βωξίτη, νικελίου και χρυσού, μπορεί να γίνει κρίσιμος παίκτης στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού»

Εμετικό ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ άρθρο του Bloomberg παρουσιάζει την Τουρκία ως δύναμη σταθερότητας και για «δουλίτσες»

Ο Άσαντ ψάχνει σανίδα σωτηρίας στις ΗΠΑ και τον Τραμπ

Süddeutsche Zeitung: Στην Ελλάδα πολλοί θεωρούν ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr