Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για ποιους μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας

Για ποιους μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες οδηγίες για τα πρόστιμα προς τις εφορίες και συγκεκριμένα για την εφαρμογή ευνοϊκότερων προστίμων για υποθέσεις που αφορούν χρήσεις μέχρι και το τέλος του 2013 πριν, δηλαδή, την εφαρμογή του Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ειδικότερα με εγκύκλιο της, η ΑΑΔΕ διευκρινίζει το νέο τοπίο στην εφαρμογή των πρόσθετων φόρων και προστίμων όπως αυτό διαμορφώνεται μετά την πρόσφατη ψήφιση των νέων ευνοϊκότερων διατάξεων στη Βουλή.

Στην εγκύκλιο περιλαμβάνονται συγκεκριμένα παραδείγματα που δείχνουν τη μείωση των πρόσθετων φόρων με την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών (Κ.Φ.Δ.).

Για παράδειγμα για υπόθεση μη υποβολής δήλωσης οι πρόσθετοι φόροι μειώνονται από 1.200 ευρώ σε 857,70 ευρώ, ενώ σε άλλη υπόθεση υποβολής ανακριβούς δήλωσης από 2.400 ευρώ οι πρόσθετοι φόροι περιορίζονται σε 1.715,40 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπερψηφίστηκε με 159 «υπέρ» έναντι 136 «κατά» ο προϋπολογισμός του 2026

Στεγαστικό: Τα έξι νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» – Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ

Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση – Η αλήθεια με νούμερα

ΥΠΕΘΑ: Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο «Χάρτης Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr