ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρηματιστήριο, Χρηματιστήριο Αθηνών,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα συνεχίζονται οι συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά η οποία υποχωρεί σε νέα χαμηλά έτους και στα χαμηλότερα επίπεδα από τα μέσα Ιουνίου του 2012, κάτω από τα επίπεδα των 600 μονάδων.
Το κλίμα επιβαρύνεται, εκτός των πολιτικών εξελίξεων, από τις μεγάλες απώλειες που καταγράφουν οι διεθνείς αγορές, εν μέσω ανησυχιών για την παγκόσμια οικονομία, τις οποίες προκαλούν η επιβράδυνση της οικονομίας της Κίνας, η αδυναμία των αναδυόμενων αγορών και η υποχώρηση των εμπορευμάτων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 14:30, διαμορφώνεται στις 599,60 μονάδες σημειώνοντας πτώση 5,62%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,82 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 6,29%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 4,67%.
Πτωτικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-12,36%), της Υγείας(-8,47%),του Εμπορίου (-7,09%) και των Τροφίμων (-7,05%).
Ανοδικά κινούνται 8 μετοχές, 72 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.






















































