Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεν: Θα δούμε τη συμφωνία την Πρωταπριλιά

Ρεν: Θα δούμε τη συμφωνία την Πρωταπριλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οικονομική Κρίση, Όλι Ρεν, Τρόικα,

Την ικανοποίηση του για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, σε τεχνικό επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και τρόικας, εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. Όλι Ρεν.

Πρόκειται για «πολύ καλό νέο, που είναι το αποτέλεσμα εντατικών εργασιών για πολλές βδομάδες σε πολύ συχνά δύσκολες συζητήσεις», δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος, σημειώνοντας πως οι εμπειρογνώμονες θα προετοιμάσουν μια λεπτομερή έκθεση, η οποία θα υποβληθεί για έγκριση στο Eurogroup της Αθήνας στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεν, η αποστολή της τρόικας επιβεβαίωσε ότι η ελληνική οικονομία αρχίζει να σταθεροποιείται και αναμένεται να επανέλθει σταδιακά, εντός του 2014, σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Οι δημοσιονομικές επιδόσεις βρίσκονται στη σωστή τροχιά, προκειμένου να εκπληρωθούν οι συμφωνημένοι στόχοι και είναι επίσης σημαντικό ότι βασικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις έχουν πλέον συμφωνηθεί, είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, λόγω Τραμπ

DW: «Κατήφεια» στην Εαρινή Σύνοδο ΔΝΤ-Παγκόσμιας Τράπεζας

Φρίντριχ Μερτς: Η επόμενη οικονομική κρίση θα έρθει σίγουρα πιο γρήγορα από ό,τι περιμένουμε

Ειδικοί διαβλέπουν: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αναπόφευκτος μέσα στην επόμενη δεκαετία

Το 2025 η Ελλάδα αντιμέτωπη με πολυδιάστατη κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr