ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κρίσιμο πρόβλημα της ρευστότητας απασχόλησε και το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Γιώργο Σταθάκη.
Το προεδρείο επισήμανε, επίσης, τις δομικές και μακροπρόθεσμες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις, ενώ ζήτησε από τον υπουργό τη στήριξη των φορέων των μικρών επιχειρήσεων για τη δημιουργία τράπεζας στήριξης μικρών επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, «η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, το ΕΣΠΑ και πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, τα κόκκινα δάνεια, οι αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων και ο χωροταξικός σχεδιασμός των πόλεων σε σχέση με τις επιχειρήσεις, όπως επίσης θέματα που άπτονται του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, των εκπτώσεων και γενικότερα της λειτουργίας της αγοράς συζητήθηκαν σήμερα.
«Ο υπουργός άκουσε με ευήκοο αυτί τις τοποθετήσεις του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ και τη δική μου, και θεωρώ ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής από την πλευρά του υπουργείου», δήλωσε μετά τη λήξη της συνάντησης.






















































