Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κτηνωδία στον Βόλο: Έσφαξαν αδέσποτο σκύλο

Κτηνωδία στον Βόλο: Έσφαξαν αδέσποτο σκύλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα κτηνωδία που εκτυλίχθηκε στον Βόλο τα ξημερώματα σήμερα, Πέμπτη 26/9. Αδέσποτος σκύλος βρέθηκε κατακρεουργημένος μέσα σε λίμνη αίματος σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr σημειώθηκε απέναντι από πάρκο, ανάμεσα στο Παγκύπριο Σχολικό Συγκρότημα και στο 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Τον σκύλο που έφερε μαχαιριές σε ζωτικά του όργανα αντίκρισαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας βγαίνοντας από τα διαμερίσματά τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Τον νεκρό σκύλο αντίκρισαν τα πρωί οι ένοικοι της πολυκατοικίας βγαίνοντας από τα διαμερίσματά τους και αμέσως κάλεσαν τις Αρχές.

Ο δράστης ή οι δράστες της κτηνωδίας παραμένουν άγνωστοι, με τις αστυνομικές αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Η εικόνα από κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών και καταστημάτων δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να αποκαλύψουν τον δράστη της κτηνωδίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκαν πέτρες στις τσέπες του

Βασίλης Καλογήρου: Νέα στοιχεία ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας

Ο Βασίλης Καλογήρου «βρέθηκε σε στάση που ο ίδιος δεν θα μπορούσε να έχει τοποθετήσει τον εαυτό του»

Στέλλα Ζολώτα: «Αποχωρώ από το σημερινό ΠΑΣΟΚ γιατί είμαι ΠΑΣΟΚ»

Βασίλης Καλογήρου: Οι διευκρινήσεις του θείου του για τις απειλές στη μητέρα του «δολοφονηθέντος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr