ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη φυλακή θα οδηγηθεί η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη πριν από μέρες στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικηγόρος αρνήθηκε με απολογητικό της υπόμνημα τις κατηγορίες, όμως δεν φαίνεται να έπεισε και κρίθηκε προφυλακιστέα.
Η 29χρονη συνελήφθη στα Σεπόλια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Στο όχημά της πραγματοποιήθηκε έλεγχος έπειτα από παρακολούθηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στη διακίνηση ναρκωτικών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την 29χρονη και πιστοποίησαν την εγκληματική της δράση.
Οι αστυνομικοί την εντόπισαν να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο.
Στο αυτοκίνητο της δικηγόρου εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν: 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες 33,8 γρ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.






















































