Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα 2 γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ λόγω εμπλοκής σε κύκλωμα εκβιαστών

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα 2 γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ λόγω εμπλοκής σε κύκλωμα εκβιαστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας δύο μελών του κόμματος αποφάσισε η Επιτροπής Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, λόγω φερόμενης εμπλοκής τους στην ποινική υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών στον Δήμο Αθηναίων.

Όπως επισημαίνεται τα δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν με την αναστολή της κομματικής ιδιότητας να έχει ισχύ μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπής Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

Γνωστά πολιτικά στελέχη

Ο ένας είναι ο Ι. Π., μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

Ο δεύτερος είναι ο Γ. Β., αναπληρωτής γραμματέας τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος ενιαίου συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής Στερεάς και Νήσων.

Από το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώθηκε εξάλλου νωρίτερα ότι, σε συνέχεια του εγγράφου που απεστάλη σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο γίνεται αναφορά στις ποινικά κολάσιμες και πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές υπαλλήλων του Υπουργείου, με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, οι ανωτέρω υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αναστολή καθηκόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων και ακολουθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ουδεμίας ανοχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαύρος στο Πρώτο: Το πολιτικό σύστημα της χώρας βρίσκεται σε φάση ρευστοποίησης

Τραγωδία στον Νέο Βουτζά: Αυτοκτόνησε αστυνομικός, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών

Συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ζητάνε αναβολή της συνεδρίασης της Κ.Ε. του κόμματος λόγω ΔΕΘ

Δημοσκόπηση MRΒ: Ποσοστά αποδοκιμασίας για όλα τα κόμματα – Τι γίνεται με την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ

Υφυπουργός έσπαγε πλάκα με τον Μπέο για τα νεκρά ψάρια (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr