Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαχαίρωσε δύο άτομα σε νυχτερινό μαγαζί μετά από διαπληκτισμό

Μαχαίρωσε δύο άτομα σε νυχτερινό μαγαζί μετά από διαπληκτισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε οικισμό της Καβάλας, προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής 5/7 ο δράστης, ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε οικισμό της Καβάλας, τραυμάτισε με μαχαίρι, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά έναν 42χρονο αλλοδαπό στην κοιλιακή χώρα και στον τράχηλο και ακολούθως έναν 48χρονο ημεδαπό στο χέρι, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει.

Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο 48χρονος διακομίστηκε ακολούθως στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθησαν έξι άτομα στη Κρήτη για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

49χρονος στην Καβάλα αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι – Ένας νεκρός

Νεκρή εντοπίστηκε 47χρονη σε δυσπρόσιτο σημείο στον Όλυμπο

Νίκος Δένδιας: «Μετά την ταφή έρχεται η Ανάσταση – Από τα όρια της Πατρίδας μας κάποιος βλέπει τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr