Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θέμης Σοφός δικηγόρος της γυναίκας Λύτρα – Ζητά την προφυλάκισή του

Ο Θέμης Σοφός δικηγόρος της γυναίκας Λύτρα – Ζητά την προφυλάκισή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Λύτρα ανακύπτουν μετά τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του σε βάρος του.

Καταρχάς την Τετάρτη 19/6 ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η οποία χειρίζεται την υπόθεση για παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου.

Ο κ. Σοφός αναμένεται να ζητήσει σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των περιοστικών όρων που επιβλήθηκαν στον δικηγόρο μετά την απολογία του με την προσωρινή κράτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, ενός ακόμα προσώπου από το οικογενειακό του περιβάλλον και ενός δικηγόρου.

Τα τρία αυτά πρόσωπα φέρονται να πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ακόμη κατατέθηκε και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος θα φτάσει σήμερα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές.

Πιθανή ο προφυλάκιση Λύτρα

Στο OPEN μίλησε και ο συνήγορος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός ο οποίος επανέλαβε ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επέβαλε το δικαστήριο.

Ανέφερε ότι δημιουργήθηκε ένα γκρουπ επικοινωνίας σε γνωστή πλατφόρμα στην οποία προστέθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου με αποτέλεσμα να λάβει μηνύματα και από τον κ. Λύτρα και από τους άλλους μετέχοντες.

Εξήγησε ότι οι τα άτομα έφτασαν στο σπίτι του θύματος με προτροπή του κ. Λύτρα και δεν συμμορφώθηκαν στις εντολές του αστυνομικού που φυλούσε το σπίτι και εισήλθαν στην αυλή με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Ο κ. Σοφός σημείωσε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι χτυπημένη και κακοποιημένη βάναυσα «με συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να χαρακτηριστεί».

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, οι κινήσεις του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να οδηγήσουν σε σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για την προφυλάκιση του δράστη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για 24χρονη: Τη γρονθοκόπησε ο σύζυγός της και άρχισε να πυροβολεί έξω από το σπίτι της

«Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι το έστησε η Σοφία» – Τι αναφέρει το περιβάλλον της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Ήξερε ακριβώς τι έκανε» λέει ο ψυχίατρος – Οδεύει προς κανονικό κελί ο γυναικοκτόνος

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr