Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα μήνυση κατά Λύτρα από Πολυζωγοπούλου- Καταγγέλλει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα

Νέα μήνυση κατά Λύτρα από Πολυζωγοπούλου- Καταγγέλλει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι την Τρίτη 18/6 το βράδυ στο σπίτι των Λύτρα- Πολυζωγοπούλου επικράτησε ένταση καθώς η πρώην σύζυγός του μαζί με μια από τις κόρες της και παρουσία δικηγόρου πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν το γνώριζε ότι όταν διαπίστωσε ότι έχουν μπει σπίτι της πάτησε το Panic button και έσπευσαν στο σπίτι τρία περιπολικά.

Επικράτησε ένταση και η Σοφία Πολυζωγοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και του δικηγόρου της.

Η μήνυση αφορά σε αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά ο Απόστολος Λύτρας απέστειλε απειλητικό μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο με τον οποίο είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο περιοριστικός όρος που του έχει επιβληθεί είναι να μην πλησιάζει την σύζυγό του.

Ποια είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι μάχιμη δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Δικαίου.

Επίσης, είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, αλλά και επιστημονικός συνεργάτης στον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Πολιτικών Επιστημόνων.

Έχει ασχοληθεί και με τα κοινά στον τόπο της, την Αμαλιάδα.

Η 37χρονη δικηγόρος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορουν τη βία και έχει ασχοληθεί με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών και παιδιών και με την παραβατικότητα ανηλίκων και είναι νομικός σύμβουλος στη Στέγη Κακοποιημένων Γυναικών.

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχουν μαζί μια κόρη, τη Δανάη, ενώ ο ποινικολόγος έχει και δυο μεγαλύτερες κόρες από τον προηγούμενο γάμο του.

Σε κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στο Mega Καλημέρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε μιλήσει για τη Νομική αλλά και για τη σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο.

«Φόβο δεν ένιωσα ποτέ.

»Αν χειρίζεσαι τις υποθέσεις με αρτιότητα, ευσυνειδησία και είσαι ειλικρινής απέναντι στους εντολείς σου, δεν υπάρχει λόγος να αισθανθείς φόβο.

»Πολλές φορές κάποιοι συγχέουν τον δικηγόρο με τον κατηγορούμενο που εκπροσωπεί και υπάρχουν αντιδράσεις, όμως αν αυτές οι αντιδράσεις με φόβιζαν η με πτοούσαν δεν θα έκανα για αυτό το επάγγελμα», είχε σημειώσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί.

»Έχω 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου.

»Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα. Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα.

»Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας», έχει πει ο Απόστολος Λύτρας σε κοινή συνέντευξη που είχε δώσει με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, ενώ από πλευράς της η γυναίκα του είχε αναφέρει πως «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς.

»Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για 24χρονη: Τη γρονθοκόπησε ο σύζυγός της και άρχισε να πυροβολεί έξω από το σπίτι της

«Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι το έστησε η Σοφία» – Τι αναφέρει το περιβάλλον της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: «Ήξερε ακριβώς τι έκανε» λέει ο ψυχίατρος – Οδεύει προς κανονικό κελί ο γυναικοκτόνος

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr