ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τα 230 κιλά κοκαΐνης κατόπιν σύμφωνης γνώμης ανακριτή και εισαγγελέα. Οι δύο αλλοδαποί και ο Έλληνας ουσιαστικά αρνήθηκαν να μιλήσουν ενώπιον του ανακριτή.
Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί δεν είπαν απολύτως τίποτα, επικαλούμενοι το δικαίωμα της σιωπής, ενώ ο Έλληνας αρνήθηκε όλες τις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλογίζονται.
Ο συνήγορος υπεράσπισης, Σάκης Κεχαγιόγλου επισημαίνοντας ότι ο Έλληνας δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά, έκανε λόγο για αναμενόμενη εξέλιξη.
Σημειώνεται ότι σε βάρος των τριών κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία και οπλοκατοχή.






















































