ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βαγγέλης Ζαμπούνης, Δολοφονίες, Επίθεση Καλάσνικοφ, Μαφία, Νέος Κόσμος,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επαγγελματίες – εκτελεστές φέρονται να βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του 44χρονου Β.Ζ. τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο. Πληροφορίες μιλούν για 97 κάλυκες που συνελέγησαν από το σημείο.
Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ ήταν 4, ενώ χρησιμοποιήθηκαν καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.
Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι τα όπλα να ήταν λιγότερα αλλά οι δράστες να άλλαξαν γεμιστήρα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.
Η εκτέλεση του 44χρονου έλαβε χώρα έξω από βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/1.
Η επίθεση φέρεται να κράτησε περίπου 40 δευτερόλεπτα.
Οι εκτελεστές στα μάτια των αστυνομικών φαίνονται έμπειροι από τέτοιου είδους χτυπήματα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χρησιμοποίησαν «καρά» όπλα.
Οι ίδιοι κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα συμβόλαια θανάτου» που δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέο «κύκλο αίματος».






















































