ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στραγγαλισμός προσδιορίζεται για την ώρα ως πιθανότερη αιτία θανάτου της 27χρονης που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της άτυχης γυναίκας εξετάστηκε μακροσκοπικά από ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε στην περιοχή των Αλυκών κάτω από ένα δέντρο, τυλιγμένη με σεντόνι και μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα πρώτα στοιχεία που είδε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.
Παράλληλα εντόπισε σημάδια στον λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.
Για την ώρα δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.
Όπως και να έχει τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει στη Ρόδο όπου θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης.
Παράλληλα όλα τα ευρήματα στο σημείο, όπως το σεντόνι, η σακούλα ακόμα και κάποια από τα κλαδιά που είχαν σκεπάσει τη σορό θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.






















































