ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με την κατηγορία του βιασμού μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία πάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες από νοητική υστέρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (19/8) σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Βούλας, όπου ο 49χρονος φέρεται να παρέσυρε τη 60χρονη γυναίκα.
Το πρωί της επόμενης ημέρας ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είναι άστεγος και είχε βρει «καταφύγιο» στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, ενώ ο 49χρονος αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.
«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-08-2022 στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 49χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό.
»Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 19-8-2022, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου διαμένει, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη σε βάρος ημεδαπής.
»Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
»Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».






















































