Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος 24χρονης: Υπάρχουν δύο ακόμη καταγγελίες γυναικών για ομαδικούς βιασμούς

Δικηγόρος 24χρονης: Υπάρχουν δύο ακόμη καταγγελίες γυναικών για ομαδικούς βιασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η Εισαγγελία εξετάζει ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας το οποίο πιθανώς ξεφεύγει από τα τοπικά σύνορα, είναι πολύ οργανωμένο και πλησιάζει σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η οποία νωρίτερα παραχώρησε -βρίσκοντας την ψυχική δύναμη- μια συγκλονιστική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα, έχει στη διάθεσή του άλλες δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Ζιώγας, τού έχουν καταγγείλει άλλες δύο γυναίκες βιασμό τους με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Πάντως, υποστήριξε πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Έκκληση στα θύματα

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση, γιατί -όπως είπε- γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Ο κ. Ζιώγας διαβεβαίωσε πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φρίκη στο Μεσολόγγι: Οικογενειακή κακοποίηση ανήλικης

Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: 20χρονη κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της για το ενοίκιο

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί από τις 11 το πρωί του Σάββατου τρεις σταθμοί του Μετρό

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης, Άνθιμος

Σέρρες: 55χρονος περιέλουσε το σπίτι του με βενζίνη για να κάψει την 37χρονη γυναίκα του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr