Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούγιας: Ο Λιγνάδης «είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων»

Κούγιας: Ο Λιγνάδης «είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν τους Δ. Λιγνάδη και Λ. Μενδώνη απέδωσε ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας την υπόθεση των καταγγελιών εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε ο Αλ. Κούγιας υποστηρίζοντας πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή πάντως ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους, ο «κ. Λιγνάδης έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί», την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι επειδή δεν έχει ακόμη τη δικογραφία στα χέρια του, ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη.

Και επανέλαβε ότι όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Είπε επίσης ότι θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης.

«Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε σχετικά.

Τέλος για την ανακρίτρια, ευχήθηκε να μπορέσει να αντέξει το βάρος.

«Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μητσοτάκης έτοιμος για ανασχηματισμό προσώπων και όχι αλλαγή πολιτικής – Τα «ονόματα» που «παίζουν»

Πέθανε ο Αλέξης Κούγιας – Ένας μαχητής της Δικαιοσύνης και του Ποδοσφαίρου

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του για την κατάσταση της υγείας του

Αλέξης Κούγιας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Επιβεβαιώνει η οικογένεια

Ο αστυνομικός της Βουλής κατέγραφε σε βίντεο την πεθερά του να κάνει μπάνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr