Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

10χρονη Μαρκέλλα: Η 33χρονη έκανε τεστ DNA – Τι ζητάει επίμονα από τη φυλακή

10χρονη Μαρκέλλα: Η 33χρονη έκανε τεστ DNA – Τι ζητάει επίμονα από τη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η κατηγορούμενη υποβλήθηκε σε τεστ DNA, όπως επίσης και η μαθήτρια, ενώ οι Αρχές αναμένεται να διατάξουν άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου, σύμφωνα με το MEGA.

Τα επόμενα 24ωρα οι αστυνομικοί αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους και τα αποτελέσματα από τα τεστ, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γεννητήσια ελευθερία της ανήλικης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στο οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, αφού έγινε δεκτό το αίτημα της άρσης του απορρήτου και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Συνομιλίες λοιπόν από εκείνο το 48ωρο οι οποίες θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Ειδικά ως προς την άρση απορρήτου, αυτή έρχεται έπειτα από τις καταθέσεις της 10χρονης, η οποία ανέφερε πως η 33χρονη μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με κάποια άτομα.

Η 33χρονη βρίσκεται σε απομόνωση στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Έχει ζητήσει ραδιοφωνάκι και βιβλία, αιτήματα που έχουν γίνει δεκτά κι αναμένεται να τα παραλάβει τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ζητά επίμονα από τον συνήγορό της, να μάθει αν η 10χρονη μαθήτρια έχει βγει από το ίδρυμα έχει επιστρέψει στο οικογενειακό της περιβάλλον γιατί εκεί την περιμένουν λέει εφιαλτικές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί από τις 11 το πρωί του Σάββατου τρεις σταθμοί του Μετρό

Αυτές είναι οι 10 πιο μολυσμένες και οι 10 πιο καθαρές περιοχές στην Ελλάδα για το 2024

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης, Άνθιμος

Σέρρες: 55χρονος περιέλουσε το σπίτι του με βενζίνη για να κάψει την 37χρονη γυναίκα του

28/02/25: Ξεσηκώθηκε ολόκληρο το έθνος – Πάνω από ένα εκατ. διαδηλωτές στην Αθήνα – Τα συλλαλητήρια σε άλλες πόλεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr