ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Κάμερα Ασφαλείας, Κολωνάκι, Τρομοκρατία,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στοιχεία από κάμερες ασφαλείας στο Κολωνάκι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον απόηχο της έκρηξης του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, από την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος της εκκλησίας.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθεί να εντοπίσει ίχνη DNA στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, που αποτελείτο από δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό, καλώδια και ένα ρολόι και ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ ο νεωκόρος, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό».
Το «τυφλό» βομβιστικό χτύπημα, χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προκαλεί ερωτήματα και ανησυχία στις αρχές για το εάν η συγκεκριμένη επίθεση ήταν μία «πρόβα» εν όψει μεγαλύτερου χτυπήματος.






















































