Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα στοιχεία για τον 52χρονο που ασελγούσε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα

Νέα στοιχεία για τον 52χρονο που ασελγούσε σε 14χρονη στα Καμένα Βούρλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση του 52χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, το χειμώνα του 2016-17 στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά μέσα του 52χρονου, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε «πλούσιο» υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Η υπόθεση από την πρώτη στιγμή σόκαρε και δίχασε την τοπική κοινωνία.

Το είδος της καταγγελίας, το χρονικό σημείο που αποκαλύφθηκε και η φιλική σχέση του συλληφθέντα με τους γονείς της μικρής, έδωσε τροφή για διάφορες υποθέσεις.

Μοναδικό γεγονός ήταν η καταγγελία της 14χρονης σήμερα μαθήτριας, που μαζί με τη μητέρα της κατέθεσαν την περασμένη Πέμπτη (28/6) στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, ότι ο 52χρονος τη θώπευε το χειμώνα του 2016–17 σε διάφορα ευαίσθητα σημεία.

Ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα, αλλά και η κατάσχεση όσων ηλεκτρονικών μέσων βρέθηκαν πάνω του και στο σπίτι του για την εξέτασή τους από τους ειδικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη βρήκε εκατοντάδες παιδικά πορνογραφικά βίντεο και φωτογραφίες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε

Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο

ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις – Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών – Του απέσπασε 8.200 ευρώ

Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» – Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr