Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις Αλβανοί πήραν τη ζωή του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι

Τρεις Αλβανοί πήραν τη ζωή του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις σεσημασμένοι Αλβανοί είναι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον 19χρονο Θωμά στις 18 Μαρτίου 2018 στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Οι δράστες κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος τριών ημεδαπών, φίλων του θύματος, ενώ σε εξέλιξη είναι διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων καθώς έχουν φύγει από την Ελλάδα για την Αλβανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η υπόθεση εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστες είναι τρεις 3 αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκονταν μαζί του.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθησαν έξι άτομα στη Κρήτη για υπόθεση αρχαιοκαπηλείας

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι – Ένας νεκρός

Η Τουρκία στήνει «στρατιωτικό τόξο» στα Βαλκάνια

Πώς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ώθησε την Αλβανία από τη δημοκρατία σε ναρκοκράτος

Κόρη Γερμανοαμερικανού, του οποίου το σώμα ακρωτηριάστηκε από το Ιράν, καλεί τον Τραμπ να σταματήσει τις πυρηνικές διαπραγματεύσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr