Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για το λαθρεμπόριο ηρωίνης

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για το λαθρεμπόριο ηρωίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, πήραν οι 11 συλληφθέντες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που εντοπίστηκε μετά από επιχείρηση του λιμενικού σώματος, με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ., του ΣΔΟΕ και της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DΕΑ, σε μια βίλα στην Φιλοθέη και σε δύο αποθήκες στην Αττική.

Οι συλληφθέντες θα απολογηθούν σε δύο ομάδες. Οι έξι Έλληνες, εκ των οποίων και ένας 15χρονος θα απολογηθούν την Τρίτη και οι πέντε Τούρκοι θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Στους συλληφθέντες, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σε ότι αφορά τη διάπραξη κακουργημάτων διακίνησης ναρκωτικών, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, επιμέρους διακίνησης ναρκωτικών κατά συναυτουργία, με την έννοια δηλαδή ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για εισαγωγή, για αποθήκευση για κατοχή και για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και για παράνομη κατοχή οπλισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ώθησε την Αλβανία από τη δημοκρατία σε ναρκοκράτος

Ανταλλαγή πυρών με Τούρκους στο Αιγαίο: Σοβαρό επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου

Frontex: Απειλεί να κόψει τη χρηματοδότηση στην Ελλάδα για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Frankfurter Rundschau: Νέα καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

31χρονη δασκάλα έκανε ομαδικά όργια με εφήβους – Ναρκωτικά και μάσκες Scream

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr