ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκφράζουν κύκλοι αξιωματικών της ΕΛΑΣ.
«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη» δήλωσαν πηγές της ΕΛΑΣ στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτή την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.
Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης υποστήριξε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια της αστυνομίας και μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση.






















































