ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ψαλίδι τραυμάτισε ένας 47χρονος έναν 37χρονο στην Έδεσσα, έπειτα από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους την Τρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, η αιτία του καβγά ήταν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς διεκδικούσαν και οι δύο την κατοχή του.
Πάνω στην κόντρα τους ο 47χρονος πήρε το ψαλίδι που είχε πάνω του και άρχισε να χτυπάει επανειλημμένως τον 37χρονο.
Ο τελευταίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Έδεσσας.
Οι δύο άνδρες έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές καθώς είναι χρήστες ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εντόπισε το ψαλίδι κρυμμένο σε σημείο όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, έξω από το σπίτι του δράστη.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.






















































