ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για βάναυση κακοποίηση του σκύλου του, που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του, συνελήφθη χθες ένας 39χρονος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε αναβολή, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Ο 39χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε με αντικείμενο και με πρωτοφανή σκληρότητα το τριών μηνών σκυλάκι του (ημίαιμο).
Γείτονες φαίνεται πως αντιλήφθηκαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν μέλη φιλοζωικής οργάνωσης. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία που συνέλαβε τον 39χρονο.
Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε κτηνίατρο, αλλά τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.






















































