Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτή είναι η μαθήτρια που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στο Ρέντη

Αυτή είναι η μαθήτρια που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στο Ρέντη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Μαθητές, ΟΑΕΔ, Ρέντη,

Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η 22χρονη που μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της σε τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης.

Η σπουδάστρια τελικά αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ώστε να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Συντετριμμένη η 22χρονη Μαρία με δυσκολία μπόρεσε να πει δυο λόγια στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από τα Δικαστήρια Πειραιά.

Οι μόνες λέξεις που κατάφερε να αρθρώσει ήταν » Περνούσα ένα Γολγοθά, μου ασκούσαν βία, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω τώρα», ενώ η συνήγορός της, Γιάννα Παναγοπούλου, συμπλήρωσε λέγοντας πως η Μαρία είναι φοβισμένη.

Σημειώνεται πως στον ανακριτή, σύμφωνα με το Protothema.gr, η κατηγορούμενη ανέφερε: «Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω, να βάλω φρένο ήταν ο μόνος τρόπος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών – Του απέσπασε 8.200 ευρώ

Θρακομακεδόνες: Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο σε σχολείο

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Νιγηρία: 227 μαθητές και δάσκαλοι απήχθησαν από Καθολικό σχολείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr