Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κινεζική Huawei υποσκέλισε την αμερικανική Apple

Η κινεζική Huawei υποσκέλισε την αμερικανική Apple
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρά τον «πόλεμο» που δέχεται από τις ΗΠΑ και τις έντονες ανησυχίες ανά την Ευρώπη, η κινεζική Huawei επεκτείνει το μερίδιό της στην αγορά των έξυπνων κινητών.

Υποσκέλισε εκ νέου την αμερικανική Apple το πρώτο τρίμηνο του 2019, για να κατακτήσει την δεύτερη θέση παγκοσμίως, πίσω από την κορεατική Samsung.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είδε τις πωλήσεις της στην παγκόσμια αγορά να κάνουν άλμα κατά 50,3% στα 59,1 εκατ. συσκευές και το μερίδιο αγοράς της να σκαρφαλώνει στο 19%.

Στην κορυφή φιγουράρει η Samsung με τις πωλήσεις να υποχωρούν κατά 8,1% στα 71,9 εκατ. συσκευές και το μερίδιο αγοράς να διαμορφώνεται στο 23,1%.

Την ίδια ώρα η Apple είδε τις δικές της πωλήσεις να κάνουν βουτιά κατά 30,2% και το μερίδιό της να υποχωρεί στο 11,7% από 15,7% το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Υπό πίεση βρέθηκαν και οι πωλήσεις της κινεζικής Xiaomi διαμορφούμενες στο 8% από 8,4%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ θέλουν η Συρία να παραγκωνίσει ξένους τζιχαντιστές και να καταστρέψει τα χημικά όπλα πριν από την άρση κυρώσεων

Το AHI καταγγέλλει το τουρκικό θράσος να ζητάνε από τις ΗΠΑ F-35

Κατάπαυση πυρός στη Μαύρη Θάλασσα: Νέα ελπίδα για σταθερότητα

Ο Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν στις ΗΠΑ για να ζητήσει F-35 για την τζιχαντιστική Τουρκία

Μάρκο Ρούμπιο για 25η Μαρτίου: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μοιράζονται μια δημοκρατική και πνευματική κληρονομιά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr