ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επιτροπή Ανταγωνισμού, Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκτά έγιναν από το Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα 56 επενδυτών-μελών της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών κατά της Folli Follie, βάσει των οποίων διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της Folli Follie, της οικογ. Κουτσολιούτσου και του ορκωτού ελεγκτή της, για ποσό 1,8 εκατ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση, με την απόφαση 2419/2019 «οι 56 αιτούντες μέλη της διατηρούν χρηματική απαίτηση που χρήζει διασφάλισης ύψους 1,8 εκατ. ευρώ από την αδικοπραξία που τελέστηκε σε βάρος τους, τα δε ποσά αφορούν αξίες από μόλις 2.300 ευρώ έως και 250.000 ευρώ από αγορά μετοχών ή ομολόγων ή και παραγώγων.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες η Ένωση θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εκτέλεση αυτής της απόφασης» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.






















































