ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη του προέδρου της Samsung Group Τζέι Λι προχώρησαν οι αρχές της Νότιας Κορέας για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή έξυπνων κινητών και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον κόσμο.
Ο 48χρονος Λι, που είναι γόνος της πιο πλούσιας οικογένειας στη Νότια Κορέα, συνελήφθη στη Σεούλ, όπου και παρέμεινε όλη τη νύχτα, περιμένοντας την απόφασή για την υπόθεσή του.
Ο ίδιος, κρατείται σ’ ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της φυλακής στην οποία κρατείται.






















































