ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της ηθοποιού Σμαράγδα Καρύδη, η οποία σχολιάζοντας τη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες.
Η ηθοποιός με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα αποκαλύπτονται, αναφέροντας πως στηρίζει μεν τα θύματα αλλά δεν μπορεί να χαίρεται με την καταστροφή κάποιων ανθρώπων.
«Στηρίζω τους ανθρώπους που παίρνουν την ευθύνη και βγαίνουν επωνύμως να καταγγείλουν κάτι άδικο που τους βαραίνει και που έτσι ανοίγουν το δρόμο και σ άλλους που δεν είχαν φωνή γιά ν ακουστεί.
»Και πρέπει να πάψουν να φοβούνται. Κάνουμε μια δουλειά που τη διαλέξαμε από αγάπη. Ο φόβος δεν έχει θέση εδώ.
»Απ τη άλλη δε μπορώ ούτε να χαρώ για την καταστροφή και των αφανισμό των άλλων.
»Καταλαβαίνω ότι δε γινόταν αλλιώς και θλίβομαι πολύ για αυτούς. Λυπάμαι. Αυτό μόνο νιώθω. Λύπη. Και αμηχανία» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.
Ενοχλημένη από την τοποθέτηση της Σμαράγδα Καρύδη, η Ζέτα Δούκα έσπευσε να απαντήσει στη γνωστή ηθοποιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ πως «οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».
«Βρίσκω εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες», ανέφερε η Ζέτα Δούκα.
«Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε όταν τελειώσει η βροχή και όχι πριν. Και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς» κατέληξε.






















































